Goed in sport én spel verzorgen voor jong en oud. Wij doen wat we écht leuk vinden!

BEKIJK VACATURES

Double Sports is al sinds 2012 actief als sport en spel aanbieder. We zijn ooit begonnen met een naschools sportaanbod in wijken waar kinderen de beweegnorm niet haalden. Hierdoor kwamen wij in aanraking met de scholen en buitenschoolse opvanglocaties in deze wijken.

Al snel viel ons op dat er geen mogelijkheden waren voor vervanging van een sportdocent. Vandaar dat wij vanuit onze HALO-achtergrond zijn begonnen met het aanbieden van vervanging voor gymdocenten.

Ook bij de BSO, waar wij regelmatig sportworkshops verzorgden, werden we al snel als ”vaste inval” aangevraagd. Vandaar dat we nu standaard tijdens onze werkzaamheden als BSO-medewerker een uurtje sport erbij inbakken. Daar worden de kinderen, de vaste medewerkers en wij ook heel erg blij van!

Veel van onze mensen beschikken over de kwalificatie om zwemonderwijs te geven, vandaar dat we inmiddels ook erg actief zijn in de diverse zwembaden in de regio als zwemdocent of lifeguard.

Van daaruit zijn we steeds een beetje gegroeid en inmiddels doen we veel meer. Van de complete organisatie van sportdagen en evenementen, tot verhuur van sport- en spelmaterialen en het organiseren van kindersportfeestjes.

Kortom, we doen wat we leuk vinden!

Waarom werken bij Double Sports

Ontdek het team van Double Sports

Inmiddels zijn we bijna tien jaar verder en zijn we met een heel ”team Double Sports”. Dit team bestaat uit coördinatoren die al onze sport- en beweegactiviteiten coördineren en begeleiden.

JOIN HET TEAM

Nick van Duyn

Directeur

Donny Oosterlaken

Directeur

Brayen Brocker

Directeur

Arthur van Lith

Manager TSO & BSO Den Haag & Rotterdam

Melvin van Oosten

Manager Zwemonderwijs & Sporthalbeheer

Daymen Rutte

Kwaliteitsmanager TSO Den Haag & Rotterdam

Levi van der Geest

Manager Sport en spel, Onderwijs- & Zorg Ondersteuning

Joeri Krznaric

Manager Klantcontact

Anthara Bik

Manager Evenementen

Amy Ramchandani

HR Medewerker & Administratief Medewerker

Monique Verbeij

Manager Sportworkshops & Sportfeestjes

Elize van der Plas

Manager TSO & BSO Leiden & Bollenstreek

Casper Koreman

Manager TSO & BSO Amsterdam

Jorian Bos

Manager BSO Midden & Oost Nederland

Stefan Dams

Facilitiar medewerker

Jouw toekomstige collega’s aan het woord

Na mijn ALO-opleiding wilde ik niet fulltime voor de klas staan. Bij Double Sports kreeg ik de kans dit te combineren met werk op de BSO, in het zwembad en bij sportevenementen.

Naomi

Tijdens mijn studie Sport & Bewegen MBO-4 liep ik stage bij Double Sports. Na het afronden van mijn studie kreeg ik direct een fulltime baan aangeboden als allround sportdocent.

Amy

Ik heb altijd de ambitie gehad om door te groeien. Bij Double Sports kreeg ik de kans om mijn werk als sportdocent te combineren met werk als planner op het hoofdkantoor.

Joeri

Speciale doelgroepen hebben mij altijd aangetrokken. Bij Double Sports kon ik er ook voor kiezen om op de plusgroepen te staan bij de BSO en om gymles te geven aan het speciaal onderwijs.

Travis

Ik ben ooit begonnen als sportdocent op de TSO en BSO. Bij Double Sports kon ik intern de opleiding tot zwemdocent volgen. Nu kan ik deze werkzaamheden mooi combineren!

Randy